Hero billede

Profil

Jeg, Arne Rasmussen, har været i tømrer-snedkerbranchen siden 1980, og blev selvstændig i 1989.

I årene op til nu, har jeg udført mange forskellige opgaver. Heriblandt opførsel af 2 købmandsforretninger, opførsel af nyt hus i Tyroler-stil (se under referencer), men også en masse mindre opgaver, som udskiftning af døre/vinduer, et dårligt gulvbrædt eller en enkelt rådden vindskede. -You name it !...

For som vi siger: " intet er for stort og intet er for småt"

Firmaet har sit eget værksted, med de mest almindelige maskiner indenfor faget, og kan derfor lave specielle opgaver som reparation, og forsikringsopgaver, mange gange vil kræve.
Et speciale som ikke mange magter, er reperation af originale bjælkehuse, lavet af afbarkede rundstammer. Det er noget vi er specialister i, og udfører gerne et par opgaver af denne slags hvert år. (se under referencer)

Ved ombygninger, tilbygninger og lign. står vi gerne til rådighed som "bindeledet" mellem håndværkerfagene, så det hele glider nemmest muligt for kunden.

Få et skræddersyet og uforpligtende tilbud

Udfyld denne formular, for at modtage et opkald fra os, hvor vi kan aftale et tilbud, som passer præcis til dine behov.

Ved henvendelse accepterer jeg, at Arne Rasmussen - Tømrer & Snedkermester må kontakte mig telefonisk og over SMS. Denne formular er beskyttet af reCAPTCHA og Googles Privatlivspolitik og Servicevilkår gælder.

Indlæser kort..

Vi bruger cookies for at forbedre dit besøg på vores hjemmeside. Læs mere

Accepter